Printati aceasta pagina

Cazare

Conform Hotărârii Senatului SNSPA, din 9 septembrie 2020, la începutul anului universitar 2020-2021, în contextul generat de situația epidemiologică din țara noastră, căminele vor păstra același regim ca cel din semestrul al II-lea al anului universitar 2019-2020, asigurându-se condițiile de cazare doar pentru studenții străini aflați deja în România (români de pretutindeni, cetățeni din state non-UE), și studenții SNSPA, proveniți din centrele de plasament.

Pentru asigurarea tuturor măsurilor de sănătate și protejare a studenților de riscul infectării cu virusul SARS-CoV-2, cazarea se va efectua în limita locurilor disponibile, cu respectarea condițiilor stabilite de autoritățile române și de conducerea universității.

Capacitate cazare (cămine)

Cămin Băneasa

Adresa: Strada Biharia, Nr. 12, Sector 1, București

Complexul Băneasa este compus din două cămine: B1 (170 locuri) și B2 (150 locuri). Căminele sunt formate din camere cu 4 locuri. Camerele dispun de mobilier într-o stare foarte bună, acces la internet (inclus în prețul de cazare), mașini de spălat, sala de lectură etc. În căminul B1 grupurile sanitare sunt comune, iar în B2 fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu. De asemenea, la fiecare etaj există un oficiu pentru prepararea hranei.

Cămin Grup Școlar Energetic

Adresa: Aleea Giurgiului, Nr. 5, sector 5

Căminul dispune de aproximativ 160 de locuri de cazare. Căminul dispune de camere cu 2 locuri. Camerele dispun de mobilier într-o stare foarte bună, acces la internet, mașini de spălat, sala de lectură, bucătărie etc. De asemenea, fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu.