Printati aceasta pagina

EVENIMENTE

mar 31, 2020

Lista studenţilor bursieri în semestrul II, anul universitar 2019-2020.


Categorie: Alerte
Postat de: dana
Lista studenţilor bursieri în semestrul II, anul universitar 2019-2020.

Atenţie!
Studenţii declaraţi bursieri în semestrul II, anul universitar 2019-2020 şi care nu au luat bursa în semestrul I, anul universitar 2019-2020, trebuie să completeze corect datele necesare pentru virarea burselor, în acest formular online.

Virarea burselor este condiţionată de transmiterea în timp util a datelor solicitate şi asumarea acestor date ca fiind personale.
Completarea formularului online cu datele necesare pentru virarea bursei: 1-8 aprilie 2020

Studenţii care au luat bursă în semestrul I şi sunt declaraţi bursieri şi în semestrul II nu vor mai completa formularul online cu datele necesare virării banilor, iar bursele vor fi virate în contul transmis în semestrul I. În situaţii excepţionale legate de virarea burselor (ex. conturile sunt deschise la alte banci decat cele mentionate in formularul online sau studentii si-au schimbat datele bancare furnizate in primul semestru) studenţii se pot adresa Serviciului Contabilitate la adresa de email directia.economica@snspa.ro

Studenții SNSPA pot depune eventuale contestații, în perioada 1-2 aprilie 2020. Acestea se pot transmite prin e-mail, la secretariatele facultăților la care sunt înmatriculați studenții, astfel:


Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană: secretariat.driie@dri.snspa.ro

Afișarea rezultatelor contestațiilor: 7 aprilie 2020