Printati aceasta pagina

EVENIMENTE

nov 16, 2016

WORKSHOP ACADEMIC "ESTUL, VESTUL ȘI ... RESTUL? NOI TENDINȚE DE CERCETARE A VECINĂTĂȚILOR UE"


Categorie: Alerte
Postat de: mihaela

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din SNSPA are plăcerea de a vă invita la atelierul de lucru “Estul, Vestul și...Restul? Noi tendințe de cercetare a vecinătăților Uniunii Europene”, organizat în cadrul Centrului de Excelență Jean Monnet “Structures of Interconnectivity in the EU’s Neighbourhood”, ce se va desfășura joi, 24 noiembrie, la sediul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, la sala 428, începând cu ora 15:00. Proiectul este co-finanțat de către Comisia Europeană prin intermediul Programului ERASMUS +, Acțiunea Jean Monnet.

Mai multe informații despre proiect găsiți la: http://journalofcommunication.ro/elearning/.

Evenimentul urmărește crearea unui spațiu propice dezvoltării unor dezbateri având ca subiect central stadiul actual al cercetării în aria Politicii Europene de Vecinătate. Acest workshop tratează dilemele tinerilor cercetători care sunt interesați de dezvoltarea domeniului studiilor europene în România, cu accent pe problematica vecinătăților Uniunii Europene și se adresează studenților, tinerilor cercetători, practicienilor și reprezentanților administrației publice, care doresc să aprofundeze subiectul integrării europene în vecinătatea UE și a dinamicilor regionale specifice.

Cu acest prilej, încurajăm studenții, masteranzii și doctoranzii interesați de această arie de studiu să participe și să se implice activ în activitățile de cercetare derulate în cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, organizate la nivelul programelor de studiu și a celor 5 centre de cercetare afiliate (http://dri.snspa.ro/driie/cercetare/institutesiorganizatii). 

Pentru informații suplimentare despre proiect vizitați: http://journalofcommunication.ro/elearning/ 

Pentru confirmarea prezenței vă rugăm să o contactați pe Dna. Mihaela Aioanei (e-mail: mihaela.aioanei@dri.snspa.ro)

AGENDĂ PRELIMINARĂ