Printati aceasta pagina

EVENIMENTE

feb 7, 2018

DRIIE participă la cel mai mare târg educațional de studii europene de la Bruxelles!


Categorie: Alerte
Postat de: mihaela
DRIIE participă săptămâna aceasta la cel mai mare târg educațional de studii europene din Europa la care participă anual peste 700 de studenti. 
 
SNSPA este singura universitate participantă din România, alături de alte 50 de univerități prestigioase din întreaga lume. Este o excelentă ocazie să prezentăm pe larg oferta de studiu la masterat în limba engleză a tuturor facultăților din SNSPA, fiind o bună oportunitate de creștere a vizibilității internaționale a universității noastre. 
 
Evenimentul va avea loc sâmbătă 10 februarie la Hotel Crown Plaza Palace din Bruxelles (rue Gineste 3intre orele 10 si 16 si din partea DRIIE  va participa colega noastra Miruna Troncota. Vom prezenta oferta masteratelor noastre in limba engleza Security and Diplomacy, Development International Cooperation and Humanitarian Aid si bineinteles Latin American Studies.
Participarea este liberă!
 
Daca aveti cunoștințe prin Bruxelles, dați vestea mai departe sau vă așteptăm la standul nostru!
Nu uitați - sistemul de pre-înscrieri online este deja deschis - detalii aici Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană - Preînscriere