ÎNSCRIEREA CANDIDAȚILOR

În perioada 9 - 20 iulie, pentru toate programele de masterat oferite de DRIIE, candidații trebuie să depună, la secretariatul departamentului, următoarele:

Examenul de admitere constă într-un interviu pe tema eseului depus și întrebări suplimentare. Admiterea candidaților se face pe baza mediei obținute la interviu, în ordine descrescătoare.

Candidatii care optează pentru un loc in regim cu taxa vor fi admisi pe baza mediei acordate eseului, în ordine descrescătoare, fara sustinerea interviului.

PROCEDURI ADMITERE (DISPONIBILE DOAR ÎN PERIOADA DE ÎNSCRIERI - 9 - 20 IULIE 2019)

Pentru înscriere trebuie achitată taxa de 150 de RON în contul BRD: RO 47 BRDE 445SV14006984450 (Plata se poate face la orice sucursală BRD). 

Fișa de înscriere trebuie adusă la secretariatul DRIIE, SNSPA împreună cu dosarul candidatului (documente necesare) și eseul academic (pentru a beneficia de tutoriat în vederea elaborării eseului contactați-ne pe adresa de mail admitere@dri.snspa.ro).

PAȘI PENTRU COMPLETAREA FIȘEI DE ÎNSCRIERE

Dacă întâmpinați probleme în completarea fișei vă rugăm să ne contactați pe adresa de mail admitere@dri.snspa.ro.

!!! Fișa de înscriere online trebuie completată, tipărită și anexată la dosar chiar dacă ați completat în prealabil formularul de preînscriere online.

ACCESEAZĂ FIȘA